Direct informatie nodig?

Over ons

Home 9 Over ons

De beste oplossingen in kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien

Sinds 1972

Troost Timmerfabriek is een onderneming met zeer veel ervaringambacht en een modern machineparkMaatwerkservicevakmanschap en een prettige sfeer zijn de kenmerken die u aantreft bij Troost Timmerfabriek.

U heeft bij ons altijd een duidelijk aanspreekpunt, wij komen met oplossingen, detailleringen en hebben een breed assortiment.
Troost Timmerfabriek heeft een brede klantenkring.

Wij leveren aan:

Aannemers

Bouwbedrijven

Timmerbedrijven

Klusbedrijven

Onderhoudsbedrijven

Bouwadviseurs / architecten

Vastgoedondernemingen

Woningbouwverenigingen

Zelf bouwende particulieren

Deze bedrijven bevinden zich grotendeels in de regio Zwolle, maar we leveren ook regelmatig aan afnemers elders in het land.

Kwaliteit is belangrijk. Daarom hebben wij verschillende garanties en certificaten.

Troost timmerfabriek

Maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en utiliteitsbouw!

Timmerfabriek

Geavanceerde houtbewerkingsmachine Het bewerken van het hout dat we gebruiken voor een opdracht begint met het afkorten en vierzijdig schaven ervan. Met behulp van deze …

Producten

Troost Timmerfabriek BV heeft diverse producten: Kozijnen & Ramen Wij produceren verschillende soorten en maten kozijnen en ramen. Van een eenvoudig binnenkozijn tot een …

Garanties

KOMO Troost Timmerfabriek is KOMO-keur gecertificeerd en in het bezit van een Komo attest met productcertificaat. Deze gecombineerde kwaliteitsverklaring geeft aan dat wordt …

Kozijnen en ramen

Wij produceren verschillende soorten en maten kozijnen en ramen. Van een eenvoudig binnenkozijn tot een gehele gevelpui, desnoods samengesteld uit meerdere puien.

Deuren

Troost Timmerfabriek maakt allerlei deuren, op de door u bestelde maten, wij kennen geen standaard afmetingen. De deuren kunnen worden aangeboden in 38mm dik, 56mm dik en 67mm dik.

Hefschuifpui

Komen de muren op u af? Een schuifpui vergroot optisch uw woonruimte en vormt een schitterende verbinding tussen binnen en buiten.